Vragen? (06) 21 97 28 70 elize@hartforher.nl

Ontmoet de coaches

Elize de Nood

Elize de Nood

Eigenaresse

Ik ben 40 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 5 jaar. 

In 2016 ben ik begonnen met hart for her Goes. Een sportschool gericht op dames van alle leeftijden, kleinschalig en persoonlijk en voor iedere vrouw toegankelijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met PowerSlim, wat een fantastische aanvulling is. PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Elke keer weer ga ik met veel plezier naar m’n werk. Het werken bij hart for her met daarbij de PowerSlim is elke keer weer afwisselend, ontzettend leuk en vooral dankbaar. Geen dag is hetzelfde. Ik ervaar mijn werk dan ook zelden als werk, maar meer als iets waarmee je anderen kunt helpen. De energie die je geeft krijg je terug waardoor ik weer altijd met een blij gevoel richting huis ga. 

Gilly Louisse

Gilly Louisse

Sport- en voedingscoach

Ik ben 56 jaar oud en moeder van drie kinderen van 28, 26 en 23 jaar oud.

In 2016 vond ik dat ik te zwaar werd, me bewoog als een oude vrouw en dus weer iets aan sport moest gaan doen. Ik ben toen bij hart for her Goes terecht gekomen en niet meer weg gegaan. 

Sinds oktober 2017 werk ik bij hart for her Goes. 

Ik werk nu met heel veel plezier zo’n 3 à 4 dagdelen per week bij hart for her Goes. 

De sfeer die er hangt is relaxed en gezellig, iedereen kan zichzelf zijn. 

Begeleiding geven in het circuit is leuk om te doen. Geen één sporter is hetzelfde, dus ligt de uitdaging in de persoonlijke benadering en iedereen met een goed gevoel weer naar huis te zien gaan. 

Daarnaast ben ik ook PowerSlim voedingscoach. Ik begrijp de valkuilen, moeilijke momenten en alle excuses die we hebben waarom afvallen niet lukt. Als coach probeer ik de stok achter de deur te zijn, te motiveren, zodat obstakels overwonnen kunnen worden en uiteindelijk het streefgewicht behaald kan worden.

Desiree Sinke- van der Craats

Desiree Sinke- van der Craats

Sportcoach

Ik ben Desiree, een jonge moeder van 28 jaar.

Drie jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij hart for her Goes. Naast moeder zijn wilde ik ook graag wat tijd voor mezelf om me weer energieker, gezonder en fitter te voelen. Met een half uur sporten per keer, is dit goed vol te houden. Zelfs met kleine kinderen!

Ondertussen werk ik sinds half april bij hart for her Goes. Als lid had ik het er zo naar mijn zin, dat ik ‘meer’ wilde. Toen er een vacature vrij kwam, heb ik me meteen aangemeld.  

Heerlijk om nu ook eens aan ‘de andere kant’ van het circuit te staan en iedereen die komt sporten te motiveren, coachen en het beste uit zichzelf te laten halen, zodat zij met een voldaan gevoel het circuit uit gaan. 

Sporten en werken is goed te combineren, zelfs als drukke jonge moeder! 

Lesley Minderhoud-Huyzen

Lesley Minderhoud-Huyzen

Sportcoach

Ik ben 29 jaar, woon in Kapelle en ben getrouwd met Corne. Samen hebben we een zoontje, Luca.

Sport is een grote passie van mij. Ik ben altijd veel bezig geweest met sport en nu nog. Ik heb vroeger op hoog niveau geturnd en een aantal jaar getennist.

Ik werk sinds juni 2019 met veel plezier bij hart for her Goes. Ik heb in 2014 mijn studie sport- en bewegingseducatie aan de Hogeschool Zeeland afgerond. Een belangrijk punt voor mij als coach is, ieder mens is uniek en ieder mens heeft mogelijkheden. Daar probeer ik zoveel mogelijk op in te spelen. Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen en hen te stimuleren om hun doelstellingen te behalen.

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Keizersdijk 30
4461 KA Goes


Telefoon: 06-21972870
E-mail: 
elize@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

hart for her Goes 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!