Vragen? (06) 21 97 28 70 elize@hartforher.nl

Afvallen en op gewicht blijven met PowerSlim
onder mijn persoonlijke begeleiding

Afvallen en op gewicht blijven met PowerSlim
onder mijn persoonlijke begeleiding

Je voelt aan alles dat er iets moet gebeuren, je zit niet lekker in je vel. Wellicht heb je al een aantal pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas het succes bleef uit.

De diëtisten van PowerSlim kennen dit probleem maar al te goed. Met hun jarenlange kennis en ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder persoonlijke begeleiding van jouw coach. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden. Uit ervaring weten we hoe belangrijk een gebalanceerd en verantwoord eetpatroon is om jouw lijf in een mooi evenwicht te brengen.

Iedere week kom je bij ons op consult, waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Daarbij wordt je elke week gewogen en om de vier weken opgemeten. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Na jouw programma laten we je natuurlijk niet zomaar los. We blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven. Nú is het moment: Go for it!

Onze voordelen:

   Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie

   Lekkere producten

   Verantwoord voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

   Behoud van spiermassa

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Keizersdijk 30
4461 KA Goes


Telefoon: 06-21972870
E-mail: 
elize@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

hart for her Goes 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!