Vragen? (06) 21 97 28 70 elize@hartforher.nl

Succesverhalen

Gerdien, 46 jaar uit Goes

Mijn idee om het PowerSlim dieet te gaan volgen ontstond nadat ik een folder in de bus had gekregen, die ik een half jaar heb bewaard in een lade.

Na dat half jaar gooide in mijn folder weg, dat is niets voor mij. Toch haalde ik de folder uit de oud papierbak en dacht: ik ga er toch eens langs.

Ik ging de sfeer eens proeven bij hart for her. Door enkele sporters werd ik open ontvangen. Er volgde een gesprek met de sporters en de coach. We hebben een afspraak gemaakt voor een proefles om te sporten en een afspraak voor de PowerSlim.

Vele malen heb ik andere dingen geprobeerd, maar de resultaten waren dat ik telkens weer terug viel in mijn oude patroon, afvallen en weer aankomen, het welbekende jojo-effect.

Door medicijngebruik was ik wat kilo’s aangekomen.  Bij de coach bij hart for her in Goes gaf de weegschaal 72 kilo aan bij een lengte van 1.61 m. Mijn jurkjes gingen strak zitten en ik voelde mij heel niet meer fijn. Graag wilde ik wat kilo’s kwijt. Dit was voor mij het punt om iets te doen aan mijn gewicht middels het PowerSlim programma.

Ik was zelf begonnen met een koolhydraatarm dieet, wat ik op mijn eigen manier deed. Na overleg met mijn voedingscoach Elize besloot ik met PowerSlim te beginnen. De coach liet mij weten dat ik slecht voor mijzelf zorgde, te weinig at en daardoor niet voldoende eiwitten binnen kreeg, zodat mijn lichaam niet aan verbranding toekwam en de kilo’s juist vasthield.

Tot mijn verbazing moest ik meer gaan eten, 6 eetmomenten per dag. De eerste weken was wel wennen met de regelmatige eetmomenten, maar het resultaat mocht er zijn. Door de combinatie van sporten en PowerSlim ben ik 9 kilo afgevallen. Tot mijn grote vreugde ben ik 2 kledingmaten kleiner gaan dragen en is mijn gewicht al een half jaar stabiel.

PowerSlim heeft een groot assortiment aan overheerlijke producten met een mooi receptenboek erbij, waaruit je vele lekkere en gezonde maaltijden kunt bereiden. PowerSlim is geen dieet, maar een andere leefwijze met betrekking tot eten. Doordat je een goede combinatie maakt met je koolhydraten en eiwitten is er ook geen jojo effect.

Door de begeleiding die ik krijg van Elize is het me gelukt om een goed resultaat te behalen. Je kunt met elke vraag bij ze terecht tijdens het PowerSlimmen, waardoor je er niet alleen voorstaat.

Ik ben enorm blij met het resultaat van -9 kilo wat ik heb behaald met PowerSlim en ik ga dan ook vol vertrouwen de stabiliteitsfase in. PowerSlim heeft mij enorm geholpen en ik hoop met mijn foto’s mensen te kunnen inspireren om ook hun doel te gaan behalen met behulp van een goede coach. 

Gerdien (46 jaar)

Carien, uit Goes

In september 2016 besloot ik om een proefabonnement van 5 weken te nemen. Ik vertelde Elize, dat ze er niet op moest rekenen, dat ik langer zou blijven. 5 Weken trainen om in shape te komen voor de bruiloft van mijn zoon en dan te stoppen, want ik heb een broertje dood aan sportscholen. Zo gezegd, zo gedaan. Na die proefperiode voelde ik me fantastisch, maar toch afscheid genomen. Maar ik miste het 3 keer in de week sporten vreselijk en m’n lijf knapte er ook niet van op. Dus binnen 2 weken was ik weer terug en ben nu nog steeds fanatiek aan het sporten. De formule van hart for her werkt voor mij geweldig goed. Binnen een half uur sta je weer buiten en je bent echt fit. Daarnaast is de begeleiding fantastisch en professioneel. Na de training is er ook gelegenheid om wat te drinken en een praatje te maken. Dus wil je fit worden in een gezellige en ongedwongen sfeer, aarzel niet en kom langs voor een proefles.

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Keizersdijk 30
4461 KA Goes


Telefoon: 06-21972870
E-mail: 
elize@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

hart for her Goes 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!